| rok vydání | 2015 | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 2. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Rozsáhlá 300 stránková kniha, poprvé vydaná v roce 1892 v Koberově edici „Kronika práce, osvěty a průmyslu“, je druhou nejstarší českou tištěnou příručkou technologie masa. Ano, celé technologie masa – od druhů, plemen a nákupu jatečných zvířat, přes jejich ustájení před porážkou k jatečnictví a zpracování vedlejších živočišných produktů, bourání masa, k masné výrobě a konzervování masa i masných výrobků. Vše symbolicky zakončeno statí o úpravě krámu a výlohy. Komplexní dílo, včetně pojednání o chemickém složení tkání, anatomii jatečných zvířat a veterinárně-hygienických aspektech zpracování masa.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.
(reklama)
Uplná knižka pro nemocny jižto netoliko Spráwcowé duchowni ale každý přitel nemocných, k jejich spasytelnému wzděláni a potěsseni užiwati mohou.Díl 1
od 200 Kč
Příběh o velikosti a pádu Césara Birotteaua, voňavkáře, náměstka starosty 2. okresu pařížského, rytíře řádu Čestné legie atd.
od 50 Kč
1 poptávka