jazyk | česky | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2014 | ||||||||
vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Cílem studijní opory Základní aspekty výživy je, abyste po jeho prostudování dokázali popsat fyziologické aspekty výživy, zejména význam hlavních i vedlejších živin a dalších specifických látek v potravě či vysvětlit požadavky organismu na optimální hydrataci a volbu vhodných nápojů. Dále také, abyste uměli objasnit specifika výživy u jednotlivých populačních skupin a vazbu mezi výživou a zdravím, resp. možnostmi výživy v rámci prevence tzv. neinfekčních epidemií neboli civilizačních chorob. V současné době je velmi problematické orientovat se v otázkách výživy, zejména "zdravé" výživy. Důvodem je skutečnost, že ne vždy se k nám dostávají validní informace ověřené vědeckými výzkumy.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)