Kniha Milk, Milk Products and Semiproducts - Thermophysical and rheological properties of foods - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Milan Houška ... [aj.] ; Translation [z češ.] Jaroslav Stehlíček

? obálka není k dispozici
jazyk anglicky
rok vydání 1994
vydání 1st English ed.
Zobrazit více
nakladatel Institute of Agricultural and Food Information
místo Praha
stran 199
rozměry 30 cm
poznámka tab., grafy
ISBN 80-85120-48-8 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)