[Autoři:] Antonín Braniš, Jaroslav Jambor, Jaroslav Kůs
| rok vydání | 1972 | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 2., dopln. vyd. | ||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Technologie pro 1., 2. a 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol
(reklama)
Prodáno jednou za cenu 690 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.
(reklama)
Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal
od 400 Kč
10 poptávek