Kniha Potravinářské zbožíznalství - Technologie potravin - Trh knih - online antikvariát

kolektiv autorů, Pavel Kadlec, Jana Dostálová

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
jazyk česky
rok vydání 2014
vydání 1.
Zobrazit více
nakladatel Key Publishing
stran 435
ISBN 978-80-7418-208-2

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
Kroměříž
400 Kč

stav: výborný

kniha 400 Kč
Zásilkovna  89 Kč
Balíkovna  75 Kč
osobní předání – Kroměříž  0 Kč
(261)
Chodov, Staré Město, Stodůlky
450 Kč

stav: dobrý stav

kniha 450 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
osobní předání – Chodov (Praha)  0 Kč
osobní předání – Staré Město (Praha)  0 Kč
osobní předání – Stodůlky (Praha)  0 Kč

Sháním tuto knihu

3 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha Potravinářské zbožíznalství by měla vyplnit mezeru na našem knižním trhu a usnadnit čtenářům výběr potravin ze široké nabídky, která na našem trhu s potravinami v současnosti je. Vlastní text knihy je rozdělen do čtyř oddílů, kapitoly jsou číslovány průběžně v celé knize. Oddíl I (kapitoly 1-6) je věnován potravinářské legislativě. Oddíl II (kapitoly 7-10) se zabývá kvalitou potravin a její kontrolou. Těžištěm knihy je oddíl III, ve kterém jsou v kapitolách 11-43 popsány potravinářské výrobky seřazené podle příslušných komodit. V závěrečném oddílu IV jsou zařazeny dvě kapitoly. Kniha Potravinářské zbožíznalství je určena pro zájemce z řad spotřebitelů a jako studijní materiál pro studenty středních a vysokých škol zaměřených na potraviny a výživu. Může být dobrým zdrojem informací pro pracovníky ve státní správě, státních kontrolních orgánech ministerstva zemědělství i zdravotnictví, lékaře, jejichž specializace souvisí s výživou, nutričním terapeutům, výživovým poradcům a i výrobcům a distributorům potravinářského zboží.

Historie prodejů

Prodáno 6krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)