[text] Jaroslav Vašák ; fotografie Eduard Karkan
| jazyk | slovensky | ||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2007 | ||||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Velmi dobrý
| kniha | 125 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Libeň (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
| Paladium, Invalidovna, Křížkova, Palmovka | |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Najväčšia kuchárska kniha s jednoduchou hrnčekovou metódou odmeriavania surovín, ktorá podstatne urýchli a uľahčí prácu v kuchyni. Výber najlepších receptov českej, moravskej, slovenskej i svetovej kuchyne. Od predjedál a polievok cez hlavné jedlá, šaláty, cestoviny, nátierky až po torty a dezerty.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)