Henrik Svensen, překlad Jarka Vrbová
| jazyk | česky | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2017 | ||||||||
| vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Geolog a milovník hor s poetickou duší, múzicky založený, jehož fascinují hory. Rád by sobě i nám svou knihou odpověděl na otázky, proč si lidé hory postupně oblíbili, přestože je děsily a nechápali, proč se k nim přibližovat. Jak jsme je pomalu poznávali – až bez nich někteří z nás nemůžou být. Jak básník Petrarca podnikl namáhavý výstup na Mont Ventoux – jako první jen proto, aby se rozhlédl po kraji. Jaký je charakter hor v Alpách, v Andách, jaká překvapivá horská pásma nás geologicky spojují s Himálajemi. Populárně vědecky napsané poutavé čtení – i když se některá dramata, která popisuje, odehrála před mnoha miliony let.
Prodáno 2krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.
(reklama)
Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem
7 poptávek
Ošetřování a řez zákrskových stromů ovocnýchs dodatkem o řezu révy vinné
4 vydání
od 95 Kč
3 poptávky
Kuchařská škola, čili, Důkladné navedení k samostatnému naučení se vaření a správné hospodárnosti
6590 Kč
27 poptávek
Ošetřování a řez zákrskových stromů ovocných s dodatkem o řezu révy vinné
4 vydání
od 95 Kč
3 poptávky