rok vydání | 2015 | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nová
kniha | 150 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 75 Kč |
osobní předání – Sokolov | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
První svazek souborného díla klasika naší národní kuchyně, nejlepšího českého kuchaře a gastronomického pedagoga 20. století Viléma Vrabce zahrnuje texty jeho stěžejního díla věnovaného teplé kuchyni, doplněné o autorovu houbařskou kuchařku a knihu věnovanou českému kapru. Kniha obsahuje množství návodných a doprovodných ilustrací. Přibližně 1700 receptů tohoto dílu doplní druhý a třetí svazek věnované studené kuchyni, moučníkům a cukroví i teplým a studeným nápojům, takže vznikne nejrozsáhlejší kuchařská kniha, jaká kdy u nás vyšla. Historicky první vydání kompletního Vrabcova díla se jistě stane chloubou a ozdobou knihovny každého příznivce gastronomie, kuchyňského profesionála i hospodyněk všech generací.
Prodáno 6krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)