Kniha Vplyv prírodných kŕmnych aditív na produkciu a kvalitu kuracieho mäsa - Teze habilitační práce - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
? obálka není k dispozici
jazyk slovensky
rok vydání 2015
vydání 1.
Zobrazit více
nakladatel Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
stran 58
ISBN 978-80-7454-519-1

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Cieľom habilitačnej práce bolo skúmanie vplyvu aplikácie rôznych fytoaditívnych látok zapracovaných do kŕmnych zmesí a vody u hybridnej kombinácie kurčiat Cobb 500 na telesnú hmotnosť kurčiat, mikrobiologické osídlenie gastrointestinálneho traktu (slepé črevá), nutričnú hodnotu najcennejších častí jatočne opracovaného tela (prsia, stehná) a senzorické hodnotenie najcennejších častí jatočne opracovaného tela kurčiat (prsia, stehná). Aplikáciou rôznych dávok fytoaditívnych látok do kŕmnych zmesí a vody kurčiat Cobb 500 bola dosiahnutá vyššia telesná hmotnosť kurčiat na konci výkrmu (42 dní) vo všetkých pokusných skupinách, ktorým boli pridávané rôzne fytoaditívne látky.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)