Yotam Ottolenghi, překlad Dagmar Eisenmannová
rok vydání | 2015 | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: výborný, jako nová
kniha | 290 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 101 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Dubina (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
stav: nová
kniha | 390 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů. Je možné, že obrátí naruby i váš pohled na gastronomii, v níž jste si doposud nedovedli představit talíř bez masa. Yotamova fantazie a inspirace má kořeny v rodném prostředí, Středomoří, a je obohacena prožitky z různých světových míst, kde žil nebo pracoval. U nás je autor známý mimo jiné z pořadů Středomořská kuchyně s Yotamem Ottolenghim a Jeruzalém na talíři vysílanými TV Paprika. Ponořte se do fascinujícího světa zeleniny, k opravdovým lahůdkám a hojnosti chutí vede cesta pouze přes skvělou kuchyni Yotama Ottolenghiho.
Prodáno 9krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)