rok vydání | 2016 | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Na dortech je nejdůležitější chuť, tvrdí autorka úspěšného blogu KousekDortu.cz. Její dortová kuchařka staví výhradně na kvalitních, avšak dostupných surovinách, a na chuťové rozmanitosti. Mezi recepty najdete tradiční evropské dorty jako medovník, esterhazy, prinsesstarta nebo schwarzwaldský dort, i klasické americké moučníky – red velvet, mrkvový dort či čokoládový mud cake. Značná část knihy se věnuje moderním dortům z nadýchaných pěn, tzv. mousse cakes. Každý dort je jiný, každý je výborný. Kuchařka obsahuje užitečné informace o základech pečení, návody a pracovní postupy. Naučíte se dorty sestavovat do pater, potahovat marcipánem i slavnostně zdobit. Vše je podrobně a srozumitelně vysvětleno, takže se dort povede opravdu každému.
Prodáno 5krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.
(reklama)