jazyk | česky | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2017 | ||||||
vydání | 1. | ||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2017 Stav: Velmi dobrý
kniha | 109 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Michelinském průvodci a jeho systému hodnocení restaurací. Přečtěte si o světoznámých restauracích, které nabízejí mimořádný kulinářský zážitek a které mají na volný stůl pořadník. Poznejte nejlepší kuchaře světa a seznamte se s novou koncepcí rychlého občerstvení a molekulární kuchyně. Po přečtení této knihy vás už žádná debata o jídle nezaskočí. Dobrou chuť!
Prodáno 3krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)