Kniha Pekařský učeň - umění dokonalého chleba - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotil 1 uživatel
nakladatel Kniha Zlín
rok vydání 2015
stran 285
rozměry 26 cm
ISBN 978-80-906188-0-0 (váz.)

Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Jeden den se mu něco povede a druhý hned pokračuje ve vylepšování receptů a technik na nikdy nekončící cestě za vynikajícím chlebem. V knize Pekařský učeň popisuje zásadní pokroky a objevy v oblasti pečení chleba, ke kterým dospěl při studijním pobytu ve francouzských boulangeriích a během poučných hodin, strávených v kuchyni kulinářské akademie spolu se svými studenty. Nahlédněte Peterovi přes rameno a učte se spolu s ním od nejváženějších francouzských pekařů, jako jsou Lionel Poilâne a Phillippe Gosselin, jehož pain a l’ancienne revolučním způsobem změnil umění přípravy baget. Sledujte jej při práci v kuchyni, kdy svým studentům vysvětluje dvanáct fází chleba. Názorné instrukce jsou vysvětleny pomocí více než 100 návodných fotografií. Nově nabyté vědomosti využijete při přípravě 50 nových receptů pro klasické chleby, jako je rustikální ciabatta, vydatný pain de campagne, tradiční newyorský bagel nebo pekařský svatý grál – Peterova verze slavného pain a l’ancienne. Peter dokáže skloubit přísnou vědu, pokročilé techniky a historii přípravy jídla – výsledkem je jednoduše přístupná a podmanivá kniha, bohatá a různorodá stejně jako chleby, které si podle ní připravíte. Je to původní kniha o jídle, napsaná okouzlujícím a inspirujícím stylem. Odměnou vám budou ty nejlepší chleby a pečivo na světě.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(1267)
Jinonice
1390 Kč

stav: Nová, výborný stav, možno jako dárek.

5

kniha 1390 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč
Zásilkovna  79 Kč
Balíkovna  69 Kč
osobní předání – Jinonice (Praha)  0 Kč
Předání v Jinonicích po dohodě (mail, mobil, sms) každý den mezi 11 - 17 hodinou.
(1019)
Srbín
1300 Kč

stav: velmi dobrý

kniha 1300 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  110 Kč
osobní předání – Srbín (Mukařov, okr. Praha-východ)  0 Kč
(54)
Brno-město
1450 Kč

stav: velmi dobrý

kniha 1450 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  149 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč
Šilingrovo náměstí

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 14 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 19krát.

Komentáře

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.


MLV 26. 08. 2020
Zásadní kniha pro "domácí" pekaře. Hydratace těsta mi otevřela úplně nové obzory.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy