| rok vydání | 2013 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zobrazit více
|
|||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2013 Stav: Velmi dobrý
| kniha | 329 Kč |
| Zásilkovna | 69 Kč |
| osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
| Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion | |
stav: viz dále
2013 Stav: Velmi dobrý
| kniha | 307 Kč |
| Zásilkovna | 69 Kč |
| osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
| Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion | |
stav: dobrý stav
desky po hraně trošku naražené,
knižní blok v pěkném stavu
| kniha | 130 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 130 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Slatina (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
| Po - Pá, 7 - 14 hod. - Šmahova 112, Brno - Slatina /firma/ Po - Pá, 16 - 20 hod. - Dědická 3, Brno /bydliště/ vždy po domluvě, alespoň den předem. | |
stav: viz dále
Prakul Production, 2014. Vydání 2. Strany 264. Stav: lehce opotřebované desky, jinak velmi dobrý stav. Vazba: původní, pevná
| kniha | 239 Kč |
| Zásilkovna | 80 Kč |
| Balíkovna | 80 Kč |
| osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
| Antikvariát Fryč, Pražská 14, Liberec. Po-Pá 9-17h, so 9-13h | |
stav: Opravdu nové, ještě nepoužité knihy ve 100% stavu, které ani neprošly knihkupectvím...
Nejobsáhlejší kuchařská kniha z tria kuchařských bestsellerů "Poklady klasické české kuchyně", "Kouzlo kuchyně Čech a Moravy" a tentokrát s názvem "Klenoty klasické evropské kuchyně" od autora Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha s
| kniha | 180 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
stav: nová
| kniha | 250 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| Balíkovna | 75 Kč |
| osobní předání – Dobříš (Příbram) | 0 Kč |
| osobní předání – Mníšek pod Brdy (Praha-západ) | 0 Kč |
| osobní předání – Nová Ves pod Pleší (Příbram) | 0 Kč |
stav: Výborný
Bez přebalu.
Mám i Vaňkových 111 Receptů pro všechní den - Snadno a rychle.
| kniha | 190 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Zlín | 0 Kč |
stav: V pořádku
| kniha | 350 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| osobní předání – Příbram I (Příbram) | 0 Kč |
stav: nová
| kniha | 250 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
| osobní předání – Karlín (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Kobylisy (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem Klenoty klasické české kuchyně.Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří.Stálý tým spolupracovníků Romana Vaňka jakými jsou fotograf Pavel Bílek, šéfkuchař Prakulu Zdeněk Marcín, pekař Martin Hanus, šéfkuchař Jaroslav Zahálka, cukrář Drahomír Peterka, tentokrát posílili šéfkuchaři Jiří Roith, David Hrubý, Tomáš Černý a z Londýna přijal pozvání do týmu šéfkuchař restaurací Gordona Ramseyho Chris Arkadieff.
Prodáno 45krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)
Původní popisek knihy z roku 2013 je pouze:
"Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem Klenoty klasické české kuchyně. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv. „krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří."