| jazyk | česky | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2015 | ||||||||||
| vydání | 1. | ||||||||||
                                Zobrazit více
  | 
                        |||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nová, nečtená
Možné drobné kosmetické vady, stav viz foto
| kniha | 120 Kč | 
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč | 
| Zásilkovna | 75 Kč | 
| Balíkovna | 65 Kč | 
| osobní předání – Říčany (Praha-východ) | 0 Kč | 
| Antikvariát v Říčanech na ulici 17. listopadu 23 Prosíme o vyzvednutí nejpozději do 14 dní od objednání, děkujeme | |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem…
Prodáno 4krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
								
																								
	
	
				
	
								
				
				
				
				
					
(reklama)