 
        						        						                          							
												
											
										
										
					
				| rok vydání | 1986 | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 1. | ||||||||
| Zobrazit více
 | |||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Čtená, stav ok
Mohu zaslat foto knihy
| kniha | 50 Kč | 
| Zásilkovna | 90 Kč | 
| Balíkovna | 90 Kč | 
| osobní předání – Kobylisy (Praha) | 0 Kč | 
| Možnost předání metro Ládví | |
stav: velmi dobrý
T22
| kniha | 50 Kč | 
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 110 Kč | 
| Zásilkovna | 120 Kč | 
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Chutné a obľúbené lahôdky studenej kuchyne sú pravidelným doplnkom výživy. Nezaobídeme se bez nich najmä pri najrôznejších spoločenských udalostiach, kde pohostenie dopĺňajú a spestrujú. Kapitoly: Studená kuchyňa-Úprava potravín v studenej kuchyni, Zdobenie pokrmov v studenej kuchyni, Podávanie studených pokrmov, Trvanlivosť pokrmov studenej kuchyne, Príprava pohostenia lahôdkami studenej kuchyne. Lahôdky z mäsa, vajec a zo zeleniny-Lahôdky z mäsa, Lahôdky z vajec, Obložené vajcia, Lahôdky zo zeleniny. Mliečne lahôdky-Lahôdky zo syrov, Krémy a pudingy. Lahôdky v aspiku, Ovocné lahôdky, Obložené chlebíčky a chleby, obložené a plnené žemle, chuťovky, toasty. Obložené chlebíčky, Obložené chleby, Obložené a plnené žemle, Chuťovky, Toasty. Nátierky, peny a ochutené maslo-Nátierky, Peny, Ochutené maslo. Šaláty-Šaláty s údeninou a mäsom, Vajcové šaláty, Zemiakové šaláty, Zeleninové šaláty, Syrové šaláty, Rybie šaláty, Ryžové šaláty. Tepelne upravené studené mäsá-Hovädzie mäso, Teľacie mäso, Bravčové mäso, Mleté mäso, Hydina. Majonézy, omáčky, marinády a dresingy-Majonézy a omáčky, Marinády a dresingy. Zmrzliny, zmrzlinové poháre, ľadové krémy a punče-Zmrzliny, Zmrzlinové poháre, Ľadové krémy, Punče. Studené polievky, Chladené mliečne nápoje, Slané pečivo, Prehľad obsahu energetickej hodnoty potravín používaných na prípravu lahôdok studenej kuchyne. Koreniny a pochutiny v studenej kuchyni-Koreniny a pochutiny, ktoré sa v studenej kuchyni najčastejšie používajú.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
								
													
	
	
				
	
								
				
				
				
				
					
(reklama)