jazyk | česky | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2016 | ||||||
vydání | 1. | ||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Kniha zkušených autorů z oblasti gastronomie vám nabízí recepty na tradiční jídla, která neodmyslitelně patří do české kuchyně, zajímavé lidové pokrmy, oblíbené recepty od sousedů, trochu exotiky, recepty na využití méně známých surovin, jednoduché recepty na každodenní vaření, slavnostní recepty na oslavy, Vánoce, Velikonoce či Nový rok. Najdete v ní vše od studené kuchyně, polévek přes maso, ryby, a plody moře, zeleninu, brambory, těstoviny až po moučníky a konzervování. Obsáhlá kuchařka vás v úvodu seznámí se základy bourání masa, poskytne vám informace o bylinkách a méně známých druzích zeleniny a ovoce a pak vás už čeká přes 2000 receptů s více než 500 barevnými fotografiemi.
Prodáno jednou za cenu 180 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)