Kniha Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
kniha Prague Cuisine Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze, Sand Dune 2015
rok vydání 2015
vydání 1.
Zobrazit více
nakladatel Sand Dune
stran 387
rozměry 27 cm
ISBN 978-80-260-7820-3 (váz.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(20612)
Liberec I-Staré Město
197 Kč

stav: viz dále

2015 Stav: Velmi dobrý, hřbet s oděrkami

kniha 197 Kč
Zásilkovna  69 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion
(5502)
Brno-město
199 Kč

stav: velmi pěkný stav

2. vydání 2015

kniha 199 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  129 Kč
Zásilkovna  99 Kč
Balíkovna  79 Kč
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč
(27)
Dolní Měcholupy
80 Kč

stav: nová

kniha 80 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Dolní Měcholupy (Praha)  0 Kč
(707)
Karlín
50 Kč

stav: výborný

kniha 50 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  129 Kč
osobní předání – Karlín (Praha)  0 Kč
Místo a čas podle dohody.
Královo Pole
219 Kč

stav: viz dále

Vazba knihy: pevná / vázaná
velmi pěkný stav

kniha 219 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  129 Kč
Zásilkovna  99 Kč
Balíkovna  79 Kč
osobní předání – Královo Pole (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč

Sháním tuto knihu

1 zájemce

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto poli. S pomocí poutavých příspěvků od předních českých šéfkuchařů upozorňuje také na to, jak výrazně se pražská gastronomická scéna v průběhu posledních několika let vyvinula.Tato speciální edice obsahuje úvodníky a recepty od vyhlášených šéfkuchařů – Zdeňka Pohlreicha, Riccarda Lucque, Pavla Sapíka, Davida Šaška, Ondřeje Slaniny, Lukáše Skály, Jiřího Štifta, Jana Punčocháře, Mirka Kaliny, Scotta Van Wagenena a Martina Hofmana

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)