Klaus Hagmann ; [z německého originálu ... přeložila Helena Uhrová]
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2008 | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Už máte dost likérů, které obsahují umělá barviva a aromata? Chcete si vyrobit vlastní likér? Chcete zpracovat ovoce ze zahrádky? Pak máte jedinečnou příležitost využít návodů obsažených v této knížce. Dozvíte se, jaké ovoce a koření použít, aby Váš likér byl čistě ovocný, měl barvu a vůni použitého ovoce a skvěle chutnal. Recepty není třeba nijak zvlášť výrazně upravovat, neboť jsou určeny pro malá množství ovoce, a to i proto, že některých druhů ovoce máme na zahrádce opravdu málo. Nechybí recepty ani na emulzní likéry (vaječný, čokoládový, kávový) a bylinné likéry, které slouží jako aperitivy nebo digestivy. Zajímavá je kapitola ratafií, což jsou likéry, ve kterých je celé ovoce. Na závěr jsou uvedeny všechny významné likéry světa.
Prodáno jednou za cenu 50 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)