| rok vydání | 2008 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nová
| kniha | 100 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Běchovice (Praha) | 0 Kč |
stav: Nova
| kniha | 120 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Kniha vychází z receptů českých klasických jídel, jakými jsou například lečo, fazolky na smetaně, rajská omáčka, čočka nakyselo, kulajda, bramborové placky, guláš atd., která jsou dobře známa široké veřejnosti a která jsou pokládána za kuchařskou klasiku. Ve většině případů je pak základní recept zmodernizován a rozpracován do dalších možných variant, aniž by měnil základní strukturu nebo suroviny. Každý čtenář je nabádán ke kreativnímu přístupu k vaření. Recepty slouží jako vodítko, které ukáže cestu k dalším možným obměnám.
Prodáno jednou za cenu 70 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)