Judy Ridgwayová ; [přeložila Štěpánka Svobodová]
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2004 | ||||||||||||
vydání | 2. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2001 Stav: Dobrý, až velmi dobrý
kniha | 65 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Nova...
kniha | 70 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Jundrov (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: viz.pozn.
Kniha je nová.
Nicméně upozorním na vryp na hřbetu a horní hraně knihy. Kupováno již s touto vadou.
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 87 Kč |
osobní předání – Olomouc | 0 Kč |
stav: Krásný
kniha nepoškozena, bez vad
kniha | 125 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Býšť (Pardubice) | 0 Kč |
osobní předání – Hradec Králové | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Kniha ze série odborných průvodců labužníka seznamuje čtenáře s více než sto sýry nejslavnějších značek. Poradí, jak sýry nakupovat, jak je skladovat, aby neztratily chuť a aroma, k jakému jídlu je podávat a čím zapíjet. Dozvíme se o historii každé značky a jejích zvláštnostech.
Prodáno 5krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)