text Jamie Purviance ; fotografie Tim Turner a Studio L'Eveque Tanja a Harry Bischofovi ; [z německého originálu ... přeložila Alena Bezděková]
| jazyk | česky | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2011 | ||||||||||||
| vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: velmi dobrý
| kniha | 179 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 130 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Český Brod (Kolín) | 0 Kč |
| osobní předání – Kolín I (Kolín) | 0 Kč |
| osobní předání – Úvaly (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: Velmi dobrý
Ke každé zakoupené knize + 1kniha za 50Kč zdarma. Můžete si vybrat z mé nabídky. Název napište do zprávy.
| kniha | 175 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Teprve na žhavém dřevěném uhlí je to správné grilování. Více než 100 receptů pro grilování masa, ryb, drůbeže, zeleniny a ovoce na dezerty, mezi nimi i takové lahůdky jako kuřecí křidýlka, hamburgery, steaky Porterhouse nebo originální recepty na upečení krocana v celku. Řada receptů na kořenicí směsi, marinády, omáčky a saláty. Know-how odborníků a speciální tipy firmy Weber – návody krok za krokem na odborné naporcování a přípravu masa.
Prodáno 4krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)