text Erika Casparek-Türkkanová ; foto Michael Brauner
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2009 | ||||||||||||
vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Tradiční vánoční pečení Advent, vůně vanilky, skořice, perníku a svařeného vína, pak rozzářený vánoční stromeček a pod ním dárky... Sváteční stůl zdobí cukroví snad po celé Evropě. Rozmanité sladké dobroty, které okouzlí: rohlíčky, madlenky, brownies, basilejské medové sušenky, sladké pirohy, mallorské mandlové kuličky, anglická skořicová srdíčka, Spekulatius, islandské kardamomové měsíčky, biscotti, irské hrudky s pivem, stříkané komety, slavnostní ořechový koláč, pomerančový dort s mascarpone, francouzská vánoční roláda, tříkrálový věnec, florentské řezy, Sachrovy kostičky, bochánek panettone... Recepty pro všechny, kteří milují vánoční pohodu. Chytré nápady a potřebné informace zaručují, že se vše podaří.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)