rok vydání | 2011 | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Dobrý
kniha | 150 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Bohnice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Dačice III (Dačice, okr. Jindřichův Hradec) | 0 Kč |
osobní předání – Veselí nad Lužnicí II (Veselí nad Lužnicí, okr. Tábor) | 0 Kč |
Praha - Bohnice, Pankráce nebo na trase Dačice nebo na trase Praha - Dačice Veselí nad Lužnicí nebo na trase Praha - Veselí nad Lužnicí |
stav: viz dále
2011 Stav: Dobrý, až velmi dobrý
kniha | 131 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: nová, ještě ve fólii
kniha | 140 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
Balíkovna | 75 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Čas a místo po dohodě |
stav: Nová
Nová, ještě zabalená v původním obale.
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 125 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Chodov (Praha) | 0 Kč |
stav: nová
kniha | 99 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Rychnov nad Kněžnou | 0 Kč |
osobní předání – Týniště nad Orlicí (Rychnov nad Kněžnou) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
V lexikonových částech této rozsáhlé publikace najdete všechny základní informace o koření a bylinkách používaných v kuchyni, od anýzu a anděliky přes majoránku, petržel a řeřichu až po Wasabi a zlatobýl, stejně jako pestrý výběr omáček ze zeleniny, masa i ovoce v těch nejrozmanitějších obměnách. Praktickými otázkami týkajícími se způsobu zpracování a tepelné úpravy včetně rad k nákupu, uskladnění a přípravě se zabývají kapitoly s názvem Rady pro kuchaře, Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Bohatý obrazový materiál, zajímavé odborné informace a poutavé reportáže a celá řada návodů probudí v každém kuchaři chuť na lahodnou a náročnou kuchyni, v níž prokáže své mistrovství.
Prodáno 4krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)