[z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2008 | ||||||||||||
vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2008 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 153 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
2008 Stav: Velmi dobrý
kniha | 153 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
2008 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 153 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Již před 2000 let se v Pompejích proslavila jedna výrobna omáčkou garum připravovanou ze směsi koření a ryb. Zaujetí a vynalézavost, jakou velcí kuchařští mistři v průběhu dějin gastronomie věnovali přípravě a objevům nových omáček, má v sobě až cosi kultovního. Dnes se často k pokrmu podává i několik omáček. Základem té nejjednodušší je světlá nebo tmavá jíška, kterou zředíme vodou, zeleninovým či masovým fondem, mlékem nebo vínem a provaříme. Omáčka je završením chuťového požitku. Kromě klasiky, kterou představují holandská, béarnská, remuládová nebo bešamelová omáčka, najdete mezi téměř 250 recepty omáčky, které zpestří domácí kuchyni a propůjčí jí originalitu. Studené dresinky a dipy, teplé omáčky k těstovinám, zelenině, rybě, drůbeži, masu a zvěřině, ale také sladké dezertní omáčky k nadýchaným zákuskům dodají pokrmům nový rozměr. Rychlé, lehké, smetanové, vařené, šlehané, pikantní, kořeněné, bylinkové, ovocné, exotické - omáčky s nádechem přepychu se mohou stát vaší rodinnou i hostitelskou chloubou.
Prodáno 5krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)