Kniha Dilema všežravce - Přírodopis čtyř jídel - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Hodnotil 1 uživatel
jazyk česky
rok vydání 2013
vydání 1.
Zobrazit více
nakladatelé Dokořán, Argo
stran 368
rozměry 182x257
ISBN 978-80-257-0896-5
ISBN 978-80-7363-569-5

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(977)
Zlín
290 Kč

stav: Velmi dobrý stav, jako nová

Kvalita 10/10. Pevná, vázaná s přebalem

kniha 290 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  95 Kč
Zásilkovna  49 Kč
Balíkovna  19 Kč
osobní předání – Zlín  0 Kč
Osobní předání ve Zlíně v centru - Obchodní dům, Univerzita, Zlaté jablko. Ostatní poštovné od 19.- Kč.
(9065)
594 Kč

stav: Nepoškozená! Velice pěkný stav až výborná! Pevná vazba s obálkou.

kniha 594 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  90 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  50 Kč
199 Kč

stav: dobrý-velmi pěkný - lehce natržený přebal

l17

kniha 199 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
(124)
650 Kč

stav: jednou ctena, neposkozena

kniha 650 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
(75)
190 Kč

stav: Výborná

Kniha je v pěkném stavu, bez poškození, jako nová.

kniha 190 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
(46)
Braník
400 Kč

stav: Temer nova

kniha 400 Kč
Zásilkovna  75 Kč
osobní předání – Braník (Praha)  0 Kč
Knížku donesu na autobusovou zastávku Dobeška

Sháním tuto knihu

8 zájemců

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na krajinu, hospodářské plodiny a zvířata, ale i na skladbu našeho jídelníčku, stavovací návyky, kulturu stolování i zdraví člověka. Jeho popis průmyslového zpracování potravin, do kterého vstupuje chemie či genetické inženýrství, je varovný, autor nicméně v této i dalších svých knihách nabízí i východisko. Prostá doporučení typu "nejezte nic, co by vaše babička nepovažovala za potravinu" či "nekupujte nic, co je složeno víc než z pěti ingrediencí", apelování na návrat tradičním receptům a mísdtním dodavatelům jsou stejně platná i pro českého čtenáře. Michael Pollan se této tematice věnuje soustavně a s mimořádným čtenářským ohlasem. Mezi jeho knihami najdeme tituly jako Obrana jídla: Jedlíkův manifest či Pravidla pro stravu: Jedlíkův manuál.

Historie prodejů

Prodáno 12krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)