Kniha Co by měl vědět správný kuchař - [484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni] - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

James Peterson ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová]

jazyk česky
rok vydání 2009
vydání Vyd. 1.
Zobrazit více
nakladatel Ikar
místo Praha
stran 432
rozměry 21 cm
poznámka barev. il.
ISBN 978-80-249-1152-6 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(3397)
Liberec I-Staré Město
144 Kč

stav: viz dále

V Praze: Ikar, 2009. Vydání 1. Strany 432 s. Stav: dobrý. Vazba: brožovaná

kniha 144 Kč
Zásilkovna  80 Kč
Balíkovna  80 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Antikvariát Fryč, Pražská 14, Liberec. Po-Pá 9-17h, so 9-13h
(9)
150 Kč

stav: výborný

kniha 150 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
(157)
150 Kč

stav: velmi pěkný

kniha 150 Kč
Zásilkovna  95 Kč
(521)
Motol, Řepy, Smíchov
140 Kč

stav: VÝBORNÝ, JAKO NOVÁ

Preferuji osobní předání v Praze nebo zaslání Balíkovnou či Zásilkovnou.

kniha 140 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Motol (Praha)  0 Kč
osobní předání – Řepy (Praha)  0 Kč
osobní předání – Smíchov (Praha)  0 Kč
(579)
Sokolov
90 Kč

stav: velmi dobrý až výborný

kniha 90 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  149 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  50 Kč
osobní předání – Sokolov  0 Kč
Kopřivnice
200 Kč

stav: velmi dobře zachovalá

kniha 200 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Kopřivnice (Nový Jičín)  0 Kč
Provozovna Antikvariát & Zahrada na ulici Školní 157/12, Kopřivnice. Provozní doba je vyvěšena na provozovně a uvedena na eshopu. Při osobním předání je aktuální provozní doba zasílána emailem. Pošlu i na Slovensko, cena pak dohodou podle váhy.
(379)
Holešovice
125 Kč

stav: nová,nečtená

osobně Letná

kniha 125 Kč
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem
osobní předání – Holešovice (Praha)  0 Kč
osobně v Praze na Letné
(111)
Vinohrady, Vršovice
139 Kč

stav: Dobrý

Osobní předání možné v Praze kdekoliv na metru.

kniha 139 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
Zásilkovna  89 Kč
Balíkovna  75 Kč
osobní předání – Vinohrady (Praha)  0 Kč
osobní předání – Vršovice (Praha)  0 Kč
Kdekoliv na metru.
Brno-město
89 Kč

stav: nová - vhodná i jako dárek

kniha 89 Kč
Zásilkovna  89 Kč
Balíkovna  89 Kč
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč

Sháním tuto knihu

1 zájemce

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

James Peterson Co by měl vědět správný kuchař 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni JAK naostřit nůž . používat bylinky . skladovat sýry . připravit ochucené oleje a octy . pražit ořechy . plnit vaječné omelety . vyloupnout ústřici . zmrazit koláč . připravit čerstvé těstoviny . rozporcovat krocana . ochutit vejce . upéct páj . z masové šťávy rychle připravit omáčku . ušlehat tuhý sníh z bílků . poznat čerstvé houby . porcovat steaky . dokonale grilovat . vytvořit čokoládové hoblinky . připravit křehkou langustu . vařit v páře . dusit fenykl . používat asijskou rybí omáčku .

Historie prodejů

Prodáno 23krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)