James Peterson ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová]
| jazyk | česky | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2009 | ||||||||||||
| vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: VÝBORNÝ, JAKO NOVÁ
Preferuji osobní předání v Praze nebo zaslání Balíkovnou či Zásilkovnou.
| kniha | 140 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Motol (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Řepy (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
stav: velmi dobrý až výborný
| kniha | 90 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 149 Kč |
| Zásilkovna | 75 Kč |
| Balíkovna | 50 Kč |
| osobní předání – Sokolov | 0 Kč |
stav: velmi dobře zachovalá
| kniha | 200 Kč |
| Balíkovna | 65 Kč |
| osobní předání – Kopřivnice (Nový Jičín) | 0 Kč |
| Provozovna Antikvariát & Zahrada na ulici Školní 157/12, Kopřivnice. Provozní doba je vyvěšena na provozovně a uvedena na eshopu. Při osobním předání je aktuální provozní doba zasílána emailem. Pošlu i na Slovensko, cena pak dohodou podle váhy. | |
stav: nová,nečtená
osobně Letná
| kniha | 125 Kč |
| prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
| osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč |
| osobně v Praze na Letné | |
stav: Dobrý
Osobní předání možné v Praze kdekoliv na metru.
| kniha | 139 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| Balíkovna | 75 Kč |
| osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
| osobní předání – Vršovice (Praha) | 0 Kč |
| Kdekoliv na metru. | |
stav: nová - vhodná i jako dárek
| kniha | 89 Kč |
| Zásilkovna | 89 Kč |
| Balíkovna | 89 Kč |
| osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
James Peterson Co by měl vědět správný kuchař 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni JAK naostřit nůž . používat bylinky . skladovat sýry . připravit ochucené oleje a octy . pražit ořechy . plnit vaječné omelety . vyloupnout ústřici . zmrazit koláč . připravit čerstvé těstoviny . rozporcovat krocana . ochutit vejce . upéct páj . z masové šťávy rychle připravit omáčku . ušlehat tuhý sníh z bílků . poznat čerstvé houby . porcovat steaky . dokonale grilovat . vytvořit čokoládové hoblinky . připravit křehkou langustu . vařit v páře . dusit fenykl . používat asijskou rybí omáčku .
Prodáno 23krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)