James Peterson ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová]
| jazyk | česky | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2009 | ||||||||||||
| vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
                                Zobrazit více
  | 
                        |||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: VÝBORNÝ, JAKO NOVÁ
Preferuji osobní předání v Praze nebo zaslání Balíkovnou či Zásilkovnou.
| kniha | 140 Kč | 
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč | 
| Balíkovna | 65 Kč | 
| osobní předání – Motol (Praha) | 0 Kč | 
| osobní předání – Řepy (Praha) | 0 Kč | 
| osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč | 
stav: velmi dobře zachovalá
| kniha | 200 Kč | 
| Balíkovna | 65 Kč | 
| osobní předání – Kopřivnice (Nový Jičín) | 0 Kč | 
| Provozovna Antikvariát & Zahrada na ulici Školní 157/12, Kopřivnice. Provozní doba je vyvěšena na provozovně a uvedena na eshopu. Při osobním předání je aktuální provozní doba zasílána emailem. Pošlu i na Slovensko, cena pak dohodou podle váhy. | |
stav: Dobrý
Osobní předání možné v Praze kdekoliv na metru.
| kniha | 139 Kč | 
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč | 
| Zásilkovna | 89 Kč | 
| Balíkovna | 75 Kč | 
| osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč | 
| osobní předání – Vršovice (Praha) | 0 Kč | 
| Kdekoliv na metru. | |
stav: nová,nečtená
osobně Letná
| kniha | 125 Kč | 
| prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
| osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč | 
| osobně v Praze na Letné | |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
James Peterson Co by měl vědět správný kuchař 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni JAK naostřit nůž . používat bylinky . skladovat sýry . připravit ochucené oleje a octy . pražit ořechy . plnit vaječné omelety . vyloupnout ústřici . zmrazit koláč . připravit čerstvé těstoviny . rozporcovat krocana . ochutit vejce . upéct páj . z masové šťávy rychle připravit omáčku . ušlehat tuhý sníh z bílků . poznat čerstvé houby . porcovat steaky . dokonale grilovat . vytvořit čokoládové hoblinky . připravit křehkou langustu . vařit v páře . dusit fenykl . používat asijskou rybí omáčku .
Prodáno 23krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
								
													
	
	
				
	
								
				
				
				
				
					
(reklama)