Kniha Výkrm skotu a nové metody hodnocení konzervovaných krmiv - (významné faktory kvality hovězího masa a jeho zpracování) : sborník příspěvků = Fattening of beef cattle and new methods of evaluation of the ensiled feeds : (important factors of beef quality and its processing : proceedings of contributions) : Pohořeli - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Výzkumný ústav pro chov skotu, Rapotín

? obálka není k dispozici
jazyk česky, anglicky, slovensky
rok vydání 2007
vydání 1. vyd.
Zobrazit více
nakladatel Výzkumný ústav pro chov skotu
místo Rapotín
stran 107
rozměry 24 cm
poznámka il.
ISBN 978-80-903142-9-0 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)