Kniha Nejspíš to bude tím, co jsem snědl - další porce vtipného čtení o jídle a chutích od Mistra pera i vidličky - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Jeffrey Steingarten ; [z anglického originálu ... přeložila Jitka Rákosníková]

jazyk česky
rok vydání 2009
vydání Vyd. 1.
Zobrazit více
nakladatel Nakladatelství Lidové noviny
místo Praha
stran 182
rozměry 21 cm
ISBN 978-80-7106-993-5 (váz.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(3506)
Liberec I-Staré Město
100 Kč

stav: viz dále

Praha: NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 2009. Vydání 1. Strany 182 s. Stav: velmi dobrý. Vazba: původní, pevná

kniha 100 Kč
Zásilkovna  80 Kč
Balíkovna  80 Kč
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec)  0 Kč
Antikvariát Fryč, Pražská 14, Liberec. Po-Pá 9-17h, so 9-13h
(633)
100 Kč

stav: viz dále

Praha: NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 2009. Vydání 1. Strany 182 s. Stav: velmi dobře zachováno. Vazba: původní s přebalem 8°

kniha 100 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  93 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
(1608)
50 Kč

stav: Výborný stav

Velmi mírně opotřebovaný papírový přebal.

kniha 50 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč

Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Jedno děvče, které jsem potkal na párty, mi řeklo: "Jé, vy jste ten, co píše pro zábavu o jídle." Zapomněl jsem, že by se snad mohlo o jídle psát jinak. O tomhle totiž všechny moje knížky jsou. Jsou o vaření starých kohoutů v červeném víně, o tom, jak se v jihozápadní Francii dělají jelítka, v Greenwich Village humři v rohlíku a v Římě chleba. O tom, jak se v Kalifornii pěstuje zelenina a jak si ji bezvadně vychutnáte v Paříži. Jak se můžete pořádně projíst Thajskem a jak všechno obětovat, abyste našli tu nejdokonalejší pizzu. Jsou o chuti soli a o chuti steaku. Jsou o vztahu duše a těla. A o tom základním, animózním pocitu žravé rozkoše, který pocítíme, kdykoli jsme pozvaní na večeři.

Historie prodejů

Prodáno jednou za cenu 99 Kč.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Mohlo by vás zajímat


Poslední navštívené (vypsat vše)