kolektiv autorů, překlad Jakub Holešovský
rok vydání | 2019 | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová
kniha | 99 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 99 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Víte, že lidé snědí více žraloků než žraloci lidí? Nebo že ovoce durian páchne tak, že je v některých vlacích a autobusech zakázané? Proč voda v zelené sklenici chutná chladněji? A které koření je dražší než stříbro i zlato? V této knížce, kterou sestavil tým potravinových expertů, najdete mnoho překvapivých informací o jídle. Je psána i ilustrována nanejvýš vtipně a názorně a je to přímo ideální četba pro všechny milovníky gastronomie i příznivce zdravé stravy. Číst si o jídle ještě nikdy nebylo zábavnější. Ale pozor, nedoporučujeme číst na lačno!
Prodáno jednou za cenu 75 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)