autorky Erika Casparek-Türkkan, Doris Fritzsche ; fotografie Jörn Rynio ; [překlad Jana Drápalíková]
jazyk | česky | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2011 | ||||||||||||
vydání | České vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Potvrdili vám diagnózu diabetes mellitus? Nemáte to jednoduché a největší problém vidíte asi v každodenním stravování. Změna způsobu stravování a jídelníčku je však jednodušší, než si možná myslíte. Pokud dokonale pochopíte fyziologické procesy spojené s konzumací potravy, dokážete si sestavit vlastní jídelníček a udržíte si také kontrolu nad hodnotami svého krevního cukru. Naše recepty jsou uzpůsobené pro každodenní vaření a umožňují podávat jídlo už po 30 minutách práce v kuchyni. V začátcích vám pomůže detailní jídelníček na celý týden. Zdravě jíst je prostě požitek! Užijte si recepty na každý den: Více než 90 různorodých receptů: Každodenní vyvážené stravování je vlastně velice jednoduché. Základní informace ve srozumitelném úvodu: Monosacharidy, disacharidy, GI, glykemická zátěž, výměnné a chlebové jednotky. Praktické tipy: Odpovědi na nejčastěji kladené otázky o diabetu mellitu II. typu.
Prodáno 6krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)