nakladatel | Brána |
---|---|
rok vydání | 2011 |
vydání | Vyd. 1. |
místo | Praha |
stran | 178 |
rozměry | 20 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 978-80-7243-501-2 (váz.) |
Příběh nekonvenční spisovatelky, která vzpomíná na své lásky, s nimiž se v životě setkala, na to, jak jsou chuti lásky a sexu rozdílné podobně jako ty kulinářské na talířích. Existují přece vegetariáni, lidé, kteří nejedí vnitřnosti, nebo ryby, nebo zvěřinu. A stejně tak jsou záliby v lásce velice různorodé. Na rozdíl od chutí na jídlo se s chutěmi v lásce málokdo svěřuje a v této knížce, inspirované skutečnými zážitky, se mluví o všech možných způsobech, jak lidé svou lásku a sex prožívají, bez obalu, přímo. Podle Rilka, který na úvod svých eroticko-pornografických básní říká: chci mluvit tak, jak se mi mluvit chce, ne jako žáček někde u tabule, chci říkat nebe, peklo, jak chce vůle… I v této knížce se mluví o nebi a peklu v lásce otevřeně, tak jak je v životě prožíváme, jak nám je život dává i bere.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: pěkná, použitá
Dosti zažloutlé listy, zbytky staré cenovce na přebalu, jinak v pořádku.
kniha | 144 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
stav: jako nová
kniha | 500 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
osobní předání – Strašnice (Praha) | 0 Kč |
stav: Jako nov nová
kniha | 290 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
Zásilkovna | 81 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
stav: viz dále
2011 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná s obálkou
kniha | 538 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 11krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.