autoři Ladislava Heppnerová, Jindřich Pokora, Zdeněk Švec
| rok vydání | 2011 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | Vyd. 2. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
České a slovenské odborné nakladatelství ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu ČR připravilo v edici Moderní obchod II. vydání velmi úspěšného titulu s názvem Příručka správné hygienické praxe při prodeji potravin v maloobchodě. Příručka je uceleným přehledem a výkladem požadavků evropské i české legislativy, přístupů k hygieně v obchodě v souvislosti s novými evropskými předpisy shrnutými do tzv. "hygienického balíčku". Příručka seznamuje podnikatele, provozovatele a vedoucí pracovníky maloobchodních prodejen s nebezpečími i riziky vyplývajícími z charakteristických vlastností potravin, dále s obecnými hygienickými požadavky kladenými na potravinářské prodejny, i zajištěním bezpečnosti a vhodnosti prodávaných potravin pro lidskou spotřebu. I když je Příručka správné hygienické praxe zpracovaná živnostenským společenstvem především pokynem pro zabezpečení postupů obchodních subjektů, je k ní při prováděných kontrolách přihlíženo i dozorovými orgány.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)