[z francouzského originálu ... přeložila Lucie Laitlová]
| jazyk | česky | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2009 | ||||||||||||
| vydání | 1. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Každý pokrm na několik způsobů, snadno a rychle. V tomto duchu se nesou všechny recepty v této knize. Například guláš lze připravit klasicky z hovězího masa, ale za zkoušku stojí i s tresčím masem nebo guláš slovenský. V těchto receptech, na nichž si pochutná celá rodina, nechybí nic – začínají chuťovkami a aperitivy, pokračují předkrmy, hlavními jídly a přílohami a končí sladkými dezerty.
Prodáno jednou za cenu 41 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)