| rok vydání | 2008 | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 1. vyd. | ||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Tato knížka přináší soubor předpisů na kompoty, marmelády, rosoly, sterilovanou zeleninu, kečupy a čatní. Najdete v ní postupy na zmrazování zeleniny, ovoce a hub, sušení, uzení, konzervování, výrobu klobás a likéru.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.
(reklama)
Nauka o lesních stanovištích dle přednášek, jež konal 1922-1923 Ing. Josef Konšel na vysoké škole zemědělské v Brně
620 Kč
2 poptávky
Stříbrná Jihlava seminář K dějinám hornictví a důlních prací na Vysočině, Jihlava 15.9.-16.9.2001Exkurzní průvodce Po...