| jazyk | česky | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2023 | ||||||
| vydání | 4 | ||||||
Zobrazit více
|
|||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Autoři, nutriční sestra Vladimíra Havlová a lékař Petr Wohl, jsou oba ze špičkového pracoviště v IKEMu. V úvodu knihyse seznámíme se základními aspekty tohoto onemocnění, s vhodnými a nevhodnými potravinami a s technologií vaření. Druhá část přináší přibližně 130 propracovaných receptů, které pomohou pacientům stabilizovat jejich zdravotní stav.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)