Kniha Domácí výroba moštů - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
rok vydání 2006
vydání 1. vyd.
Zobrazit více
nakladatel Grada
místo Praha
stran 75
rozměry 21 cm
poznámka il.
ISBN 80-247-1445-0 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(2461)
110 Kč

stav: Originál brož

Kniha je v pěkném stavu.

kniha 110 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  120 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
(23)
Karlín
90 Kč

stav: jako nová

kniha 90 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  90 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Karlín (Praha)  0 Kč
(232)
199 Kč

stav: výborný

kniha 199 Kč
Zásilkovna  129 Kč
Balíkovna  129 Kč
(51)
Brno-město
108 Kč

stav: Slušný, mírně poškozená obálka, mírně ohnutý roh.

kniha 108 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  99 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město)  0 Kč

Sháním tuto knihu

4 zájemci

Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen, kromě toho si mohou smíchat různé ovoce podle své chuti. V publikaci jsou uvedeny různé možnosti tohoto zpracování i s recepturou. Zájemci o moštování jsou tu k dispozici dostatečně podrobné popisy technologie výroby moštu a obrázky zařízení, která jsou k moštování zapotřebí. Zčásti jsou k dostání ve specializovaných obchodech za rozumné ceny, zčásti si je zahrádkáři mohou vyrobit sami, s čímž má autor vlastní zkušenosti. Proto tu jsou i návody na domácí výrobu některých zařízení. Z obsahu: užitkové hodnoty a složky ovoce, ovoce vhodné k moštování, schéma zpracování tvrdého ovoce, zařízení pro přípravu ovoce, drcení, lisování, sterilizace, přímá spotřeba, skladování, výroba jablečného vína a kalvadosu, plnění, využití vylisované drtě, bezpečnostní a hygienické zásady atd.

Historie prodejů

Prodáno 5krát.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)