text Heidrun Boikat ... et al.]
| jazyk | česky | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2008 | ||||||||||||
| vydání | 1. vyd. | ||||||||||||
| Zobrazit více
 | |||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová
| kniha | 170 Kč | 
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 140 Kč | 
| Zásilkovna | 89 Kč | 
| osobní předání – Staré Brno (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč | 
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, využití v kuchyni a chuťových vlastnostech. Podrobné kapitoly věnované radám pro kuchaře s detailními sériemi fotografií přinášejí cenné náměty pro zpracování a přípravu ovoce a zeleniny. Kniha se zabývá i bylinkami a kořením, které doplňují a zintenzivňují vlastní chuť mnoha potravin. Nabízený přehled představuje důležité bylinky a koření mezinárodní kuchyně a zve nás ke vstupu do pestrého světa vůní a chutí.
Prodáno 3krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
								
													
	
	
				
	
								
				
				
				
				
					
(reklama)