Kniha Udírny a uzení ryb - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Egon Binder ; [přeložila Jitka Koubková]

nakladatel Grada
rok vydání 2011
vydání 1. vyd.
jazyk česky
místo Praha
stran 100
rozměry 24 cm
poznámka il. (převážně barev.)
ISBN 978-80-247-3784-3 (brož.)

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a co je lepší udit zastudena a co zahorka, co zasucha a zavlhka, jakých chyb se při uzení vyvarovat, ale také o stavbě udíren. Jsou zde samozřejmě i znamenité recepty na přípravu ryb . Uzení je umění, které si může osvojit každý z nás. Dobře se pobavíte a ještě si pochutnáte.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(6)
Český Brod
200 Kč

stav: nová, top stav

kniha 200 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Český Brod (Kolín)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 2 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy