Kniha Cukrářské výrobky - praktické rady a návody : technologické postupy - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Miroslav Pelikán ; fotografie Vladimír Doležal

nakladatel Dona
rok vydání 2005
místo České Budějovice
stran 143
rozměry 21 cm
poznámka il. (převážně barev.)
ISBN 80-7322-087-3 (brož.)

Tradiční, léty prověřené recepty na cukrářské výrobky a mnoho praktických rad a zkušeností, děděných z generace na generaci v rodině známého cukráře a autora úspěšné publikace Pečeme a zdobíme perníky.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(98)
Borovina
140 Kč

stav: VÝBORNÝ

kniha 140 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  110 Kč
Zásilkovna  110 Kč
osobní předání – Borovina (Třebíč)  0 Kč
Třebíč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy