[fotografie Alena Hrbková ... et al.]
edice | Apetit ; sv. 7 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2011 | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Dobrý
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Bohnice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Dačice III (Dačice, okr. Jindřichův Hradec) | 0 Kč |
osobní předání – Veselí nad Lužnicí II (Veselí nad Lužnicí, okr. Tábor) | 0 Kč |
Praha - Bohnice, Pankráce nebo na trase Dačice nebo na trase Praha - Dačice Veselí nad Lužnicí nebo na trase Praha - Veselí nad Lužnicí |
stav: viz dále
2011 Stav: Dobrý, lehce zkosený hřbet
kniha | 98 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
2011 Stav: Velmi dobrý
kniha | 131 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: Dobrý
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
Balíkovna | 75 Kč |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vršovice (Praha) | 0 Kč |
Kdekoliv na metru. |
stav: bezvadný, nepoužívaná
upřednostňuji Zásilkovnu, vyberte prosím místo dodání
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 97 Kč |
Zásilkovna | 95 Kč |
Balíkovna | 95 Kč |
osobní předání – Rakovník I (Rakovník) | 0 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!
Prodáno 7krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)