| rok vydání | 2002 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | Vyd. 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Co jsou dezerty, sladkosti, zákusky, moučníky, ví úplně každý, na to ani nemusíte být cukrářský profesionál, tahle kniha však kromě toho nese v podtitulu termín konvenience, a s tím by laikové trochu potíží mít mohli. Co to znamená? Jedná se o odborně připravené směsi, potraviny a přísady, které slibují rychlou a nenáročnou přípravu. A právě důkladný popis jejich využití a veškeré práce s nimi je stěžejním tématem téhle zajímavé a u nás zatím ojedinělé publikace. Zatímco nejrůznějších kuchařek, rozličného zaměření a kvalit, vychází celá spousta, dosud tu citelně chyběla kniha určená jak podnikavým a zvídavým amatérům, tak začínajícím i pokročilým profesionálům. S trochou nadsázky by se dalo říci, že takovou knihu prostě nemohl napsat nikdo jiný než právě známá pražská cukrářka Dana Dezortová. V současné době je šéfkou prosperující cukrářské výrobny, která zásobuje hned čtyři její firemní cukrárny. V této nevšední publikaci naleznete přehledně řazené a srozumitelné recepty, doplněné skvělými a názornými barevnými fotografiemi, podle nichž dokáže požadovanou pochoutku vyrobit snad úplně každý.
Prodáno jednou za cenu 180 Kč.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)