kolektiv autorů, Federico Coria
| jazyk | česky | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| rok vydání | 2014 | ||||||||
| vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nová
jako nová 100% stav, brožovaný výtisk
| kniha | 100 Kč |
| Zásilkovna | 100 Kč |
| Balíkovna | 80 Kč |
| osobní předání – České Budějovice 1 (České Budějovice) | 0 Kč |
| osobní předání – Třeboň I (Třeboň, okr. Jindřichův Hradec) | 0 Kč |
stav: Jako nová
| kniha | 50 Kč |
| prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
| osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Italské sýry jsou jednou z věcí, které proslavily Itálii. Jejich tajemství odhalíte na stránkách této knihy, která odkrývá jejich výrobu, historii i sto nejdůležitějších a nejslavnějších sýrů. Naučí vás vhodné kombinace s víny i s jinými potravinami a ukáže vám, jak uspořádat hostinu se sýrem a vínem v hlavní roli. Zjistíte, které sýrové pokrmy jsou typické pro různé regiony, a nakonec se naučíte zapojit sýr do tradičních i neobvyklých receptů. Otevřete tedy knihu a poznejte jednu z dominant Itálie.
Prodáno 2krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)