Anthony Bourdain ; [překlad Jiřina Stárková]
jazyk | česky | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2005 | ||||||||||
vydání | 1. české vyd. | ||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Zcela nová
Nečtená
kniha | 410 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 105 Kč |
Zásilkovna | 100 Kč |
osobní předání – Háje (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vyšehrad (Praha) | 0 Kč |
Praha 11 nebo centrum |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Tato nezapomenutelná kniha navždy změní váš pohled na restaurace. Kvalitní suroviny, chutný pokrm – v obou případech je základem krev, orgány, krutost a rozklad. Po pětadvaceti letech sexu, drog, zlotřilého chování a vysoké kulinářské školy se šéfkuchař a spisovatel Anthony Bourdain rozhodl vylít si srdce. Od své první ústřice k opovrhovanému umývači nádobí v rybí putyce v Provincetown přes kuchyni v Rainbow Room na vrcholu Rockefeller Center a prodejců drog v East Village až do Tokia, Paříže a zpátky do New Yorku… Bourdainovy příběhy z kuchyně jsou šokující i zábavné.
Prodáno 24krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)