Kniha Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni - slavnostní a každodenní obědy a večeře z hodnotných druhů mas - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

Oldřich Dufek ; [fotografie Jiří Poláček]

rok vydání 2006
vydání Vyd. 1.
Zobrazit více
nakladatel Pavla Momčilová - Medica Publishing
místo Čestlice
stran 93
rozměry 23 cm
poznámka il. (některé barev.),
ISBN 80-85936-56-9 (brož.)

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

(reklama)

Popis knihy

V kuchařce ZVĚŘINA A LAHODNÁ MASA VE ZDRAVÉ KUCHYNI najdeme řadu skvělých receptů z masa zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, z masa telecího, skopového i pštrosího.

Historie prodejů

Prodáno jednou za cenu 70 Kč.

Recenze

Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy


Antikvariát Restorio

Restorio banner

(reklama)

(reklama)


Poslední navštívené (vypsat vše)