jazyk | česky | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2013 | ||||||||
vydání | 1. | ||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
kniha | 210 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: jako nová
vynikající stav
kniha | 180 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 100 Kč |
Balíkovna | 100 Kč |
osobní předání – Hradec Králové | 0 Kč |
stav: VÝBORNÝ, JAKO NOVÁ
Preferuji osobní předání v Praze nebo zaslání Balíkovnou či Zásilkovnou.
kniha | 140 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Motol (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Řepy (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Autorka, Karina Havlů, má již pět let v Táborském deníku gastronomickou rubriku, do které přispívá svými recepty, popřípadě kulinářskými radami a ,,moudry". Nejzajímavější recepty tvoří kuchařku, která nás bude provázet po celý rok. Celá kniha je rozdělena do 12 částí, z nichž každá je věnována jednotlivým měsícům od ledna do prosince. Všechny recepty jsou nějakým způsobem vázány jednak k příslušným svátkům (Velikonce, Vánoce) a k zajímavým událostem (lidové slavnosti, zvyky), jednak k typickým vyhlášeným tuzemským produktům a jednak k sezonnímu ovoci či zelenině. Takovéto řazení by mělo pomoci všem vybrat si v dané chvíli vhodný recept pro každou příležitost.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)