[fotografie Jiří Poláček]
rok vydání | 2002 | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vydání | 1. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Jedná se o jídla zejména čínské, thajské i asijské kuchyně a předpisy se týkají polévek, krevet, ryb, kuřete, masa, vajec, pečiva, zeleniny a ovoce. Přehled surovin a návody na přípravu jsou stručné, ale srozumitelné.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)