| rok vydání | 2002 | ||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| vydání | 1. vyd. | ||||||||||||
Zobrazit více
|
|||||||||||||
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dost dobrá, nažloutlé listy
| kniha | 50 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
| Zásilkovna | 90 Kč |
| Balíkovna | 90 Kč |
| osobní předání – Lazce (Olomouc) | 0 Kč |
| Osobní předání: Olomouc, část Lazce | |
stav: viz dále
Brožovaná kuchařka obsahuje řadu receptů na kuchyňskou úpravu zvěřiny. V úvodu knihy najdeme krátkou stať o myslivecké tradici a myslivecké latině. Nechybí ani popis spárkaté, srstnaté a pernaté zvěře i popis kuchání, zrání, mořidel a marinád. Recepty zač
| kniha | 100 Kč |
| Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
| Zásilkovna | 79 Kč |
| Balíkovna | 69 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Prodáno 4krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)