Michel Montignac, překlad Zuzana Jará
jazyk | česky | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
rok vydání | 2006 | ||||||||||
Zobrazit více
|
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Jako nová, vzadu zvenku na pár místech lehce promáčklá
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Havlíčkův Brod | 0 Kč |
osobní předání – Karlín (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
Praha: Vinohrady: hlavní nádraží (asi nejrychlejší z osobního předání); Karlín (kdekoli poblíž tramvaje nebo metra); Havlíčkův Brod: kdekoli (dle dohody) Možné dohodnout i někde na trase rychlíku: Havlíčkův Brod -- Praha, ale je třeba si pro to dojít k vlaku; |
stav: velmi pěkný stav
kniha | 159 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 99 Kč |
Balíkovna | 79 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: Nová, nečtená. P48
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 110 Kč |
Zásilkovna | 90 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
osobní předání – Nusle (Praha) | 0 Kč |
stav: výborný
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 98 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Semily | 0 Kč |
osobní předání je možné v Semilech v antikvariátě a to pouze po předchozí telefonické domluvě, otevírací doba Út-Čtv 10-12, 13-17 v pondělí a v pátek máme otevřeno nepravidelně.... Antikvariát.eu, Semily, ul. Na Mýtě 162 Děkuji:-) Mgr. Daniel Müller |
Pokud knihu vlastníte, můžete ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
(reklama)
Stejně jako předcházející jeho knihy je i tato kniha Provensálské recepty pomůckou pro všechny ty, kteří se rozhodli aplikovat principy výživné gastronomie Michela Montignaca. Obrací se zejména na příslušnice něžného pohlaví, které nemají dostatek času na přípravu jídel (včetně těch svátečních), nicméně mají starost o to, aby byla strava zdravá, gastronomická a plná různých chutí. Všech 200 receptů je inspirováno středozemskou kuchyní, oficiálně uznávanou za tu nejlepší na světě. Recepty jsou rychlé, praktické a jednoduché a s výjimkou jednoho či dvou jsou také vyrobené z dostupných a levných surovin.
Prodáno 2krát.
Přidejte svou recenzi a pomozte dalším čtenářům
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
(reklama)